Schaakkwaliteit  De Online Schaakwinkel voor uw schaakspel, schaakstukken, schaakborden en schaakboeken

DGT Easy Game Timer Black Beyond

DGT Easy Game Timer Black Beyond
28.95 *Prijzen zijn inclusief btw
De Easy Game Timer is in Nederland ontwikkeld door DGT Project BV, de ontwerper van de officiële wedstrijdklok van de wereldschaakbond FIDE.

Deze zeer scherp geprijsde klok, is zeer makelijke te bedienen, heeft alle basisfuncties een One-button game restart, 4 zeer mooie kleuren en zit in een mooie box.excl. 2 AA (penlight) batterijen, waarmee hij ongeveer 2 jaar doet.

Timefunctie's:
Move timer (elke speler heeft een tijd beschikbaar voor elke afzonderlijke zet. Als een speler zijn zet heeft voltooid ontvangt hij opnieuw de tijd per zet. Als een speler voor een zet zijn tijd geheel verbruikt heeft, verschijnt de vlag in het display.)

Game timer (elke speler heeft een bedenktijd voor het totale spel, de speler bepaalt zelf de verdeling van deze tijd over het spel. Als een speler al zijn bedenktijd verbruikt heeft, verschijnt de vlag in beeld. De klok van deze speler gaat verder als count-up)

Game timer count-up optie (Indien U de bedenktijd voor beide spelers instelt op 0.00 zullen beide tijden direct in count-up gaan. Nadat de klok gestart is wordt de verbruikte tijd per speler geregistreerd.)