Schaakkwaliteit  De Online Schaakwinkel voor uw schaakspel, schaakstukken, schaakborden en schaakboeken

Schaakspel kopen? Schaakborden, schaakstukken, schaakklokkenWelkom in de schaakwinkel van Nederland en België met het grootste assortiment, de laagste prijzen en de snelste service!
Dit is mogelijk daar wij 99% op voorraad hebben.

In onze winkel verkopen wij kwalitatief hoogwaardige schaakmaterialen voor zowel de club als thuisschaker.

Op 4 juni fietsen en lopen voor Alpe d'Huzes en daar verkopen wij in onze webshop een aantal kleine artikelen waarvan we de gehele opbrengst doneren aan onze actie. Kijk hiervor bij de Alpe d'Huzesartikelen. U kunt ons natuurlijk ook rechtstreeks doneren aan ons via deze link https://www.opgevenisgeenoptie.nl/s/8141/9371

Kijk eens even bij de schaakstukken naar onze paradepaardjes, hier ziet U echt mooie stukken, met fabelachtige paarden.

U kunt bij ons een groot assortiment schaakmaterialen kopen zoals onder andere: traditionele, staunton, tournament en speciale schaakstukken, schaakborden,
onze schaakklokken zijn van DGT (de ontwikkelaar van de officiële FIDE schaakklok).
Tevens hebben wij schaakboeken en alle lesboeken en werkboeken van de stappenmethode van Brunia en hebben wij deze op cd-rom voor slechts € 13,95. Het programma om te leren schaken!

Bent U op zoek naar een kado dan bent U hier ook aan het juiste adres, een leuk of origineel kado om iemand te bedanken, feliciteren, wij kunnen het rechtstreeks versturen.

Bent U een vereniging, club of school en wilt U schaaksets, schaakklokken, schaakborden of schaakstukken bestellen vraag een offerte aan, zodat wij U een aanbieding met kwantumkorting doen toekomen.


Heeft U vragen, wilt U meer over een artikel weten, laat het ons dan even weten wij zijn U graag van dienst (info@schaakkwaliteit.nl)
Wij zijn telefonisch op 06-34489643 bereikbaar ma t/m zat van 9.00 tot 17.30.